Werkwijze

Werken aan
Een passende
Identiteit

Vorm geven aan zaken. Makkelijk gezegd. Maar dat is in een notendop ons streven. Ondernemers helpen bij het invullen van ‘hun’ identiteit. Context creëren voor wie ze zijn. Hierbij stellen we vaak dezelfde vraag. Waarom? Waarom onderneem je iets? Wat zijn nou precies joùw drijfveren?

Als je hier het antwoord op weet – en we helpen daarbij – is de kans namelijk groot dat je daarna als ondernemer succesvoller bent. Je hoeft geen ‘maniertje’ aan te nemen, of een bepaalde ‘stijl’ te volgen. Je handelt zoals je bent. Wie je bent. Dat is je kracht. Mensen houden van eerlijkheid en oprechtheid. Ze zullen daarom wel of niet voor je kiezen. Klanten worden.

Stap 1: Advies

Op zoek naar een passende identiteit.

Stap 2: Creatie

Samenwerken en invulling geven aan je middelen.

Stap 3: Realisatie

Blijf in gesprek met je doelgroep en creëer waarde!

Je identiteit heb je al, het moet alleen nog ontdekt worden.

De invulling van je identiteit als bedrijf is vaak een logisch gevolg van wie jij bent. Dat maakt het makkelijker om keuzes te maken. Je rijdt bewust Opel of BMW, gaat hiken op de Schotse Hooglanden of geniet liever van een strandvakantie. Dat verschil. Herkenbaar? Juist. Zo zitten we in elkaar als mens, maar ook als onderneming. Waarom? Omdat het goed voelt en van binnenuit komt.

Wat wij vervolgens doen is vanuit een gesprek een strategie, campagne of actie ontwikkelen gebaseerd op realistische doelen. Doelen die – binnen een vastgesteld budget – een gewenst resultaat opleveren. Meer omzet, meer volgers, een betere of andere naam, bezoekers op een evenement, een vervulde vacature, noem maar op. Hierbij gebruiken we middelen die je al hebt, passen of vullen deze desgewenst aan en ontwikkelen indien nodig nieuwe. In goed overleg en samenwerking rollen we dit uit conform een heldere planning om de gewenste doelen te realiseren.

De middelen die hierbij worden ingezet variëren van websites tot brochures en van advertenties tot social media. Vaak in combinatie, dat werkt nou eenmaal beter… Essentieel daarbij is wel dat je identiteit aansluit bij je bedrijf. De uitstraling moet kloppen. Klopt dit niet, of onvoldoende, dan ligt bijsturen of helemaal opnieuw beginnen voor de hand (een nieuw logo en huisstijl is relatief snel gemaakt). Uiteraard is dit een investering, maar wel eentje die goed voelt. Beter dan doorgaan met iets wat eigenlijk niet bij je past, of wat je klanten niet vinden passen. Nog erger…

Betrokken
Ondernemer

Partner bij Startup Nijmegen

Medio 2020 ben ik via LinkedIn benaderd door Jan van Raaij van Startup Nijmegen met de vraag hoe ik aan mijn klanten kom. Hieruit volgde al snel een kennismaking bij hem in Nijmegen. We hebben hier een goed gesprek gehad, over Yourdentity, over starten met ondernemen en groeien. Jan heeft me het concept uitgelegd, ik ben rondgeleid, heb alle faciliteiten gezien en heb in korte tijd kennis gemaakt met de positieve ‘vibe’ die er hangt.

In de periode dat ik partner was hield ik eens per maand een ochtend ‘spreekuur’ voor startende ondernemers. Dit waren zeer interessante gesprekken en met sommige van hen hebben we nog steeds contact, als sparringpartner, als opdrachtgever of zelf als klant. Ik kan niet anders zeggen dat deze formule een compleet andere dimensie geeft aan het begrip netwerken. Er wordt hier meteen waarde geleverd!

Maatschappelijk betrokken opleider

Als ondernemer zijn we ook betrokken bij de maatschappij. Zo zijn we al vrij snel na de oprichting een SBB-erkend leerbedrijf geworden voor studenten mediavormgeving en grafische vormgeving. We bieden een gevarieerde stage met veel eigen verantwoordelijkheid.

AVG en andere privacy diensten

We werken met een aantal ondernemers samen binnen AVG Steunpunt. Dit is een initiatief waarmee we collega-ondernemers – zoals MKB-ers en ZZP-ers – laagdrempelig willen informeren op het gebied van AVG, privacy, samenwerkingsovereenkomsten, regelgeving etc. Daarnaast bieden we via een gespecialiseerde partner ook AVG- en gerelateerde diensten aan.

Private hosting voor websites en webshops

Voor klanten die door ons hun website laten ontwikkelen en onderhouden bieden we exclusief hoogwaardige hosting aan op een privé server tegen scherpe tarieven. Hierdoor kunnen wij 24/7 monitoren en snel service verlenen indien nodig.

Heb je ook interesse in een samenwerking met Yourdentity?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop, of bel direct met Ernst Staal 026 3010110.

Yourdentity geeft vorm aan zaken.