Stages

Erkend
S-BB stagebedrijf

Yourdentity is als praktijkopleider door S-BB erkend voor twee opleidingen binnen Media en Vormgeving. Derde- of (bij voorkeur) vierdejaars studenten ‘Allround Mediamaker’ en ‘Mediavormgever’ kunnen bij Yourdentity veel leren ter aanvulling op hun opleiding.

Op Stagemarkt staat meer informatie over de beschikbare stages. In februari 2022 zijn we weer opnieuw voor vier jaar erkend door het S-BB.

Op dit moment is derdejaars student Joyce Kersten van ROC Nijmegen bezig met haar stage. Deze periode duurt ongeveer 4 maanden. Hieronder stelt Joyce zich even voor en geeft ze aan wat haar motivatie is om bij Yourdentity stage te lopen. Videootje kijken? Deze heeft ze gemaakt voor social media.

Stagiare mediavormgeving Joyce

Mijn naam is Joyce Kersten en ik ben 19 jaar oud. Ik zit in het derde leerjaar van de opleiding mediavormgeving op het ROC in Nijmegen. Van februari 2023 tot en met juni 2023 loop ik stage bij Yourdentity.

De komende tijd wil ik mij graag gaan verbeteren in grafische vormgeving. Ik denk dat Yourdentity mij daar goed bij kan helpen.

Ik hoop een leuke en leerzame tijd te hebben bij Yourdentity.

Cases
Snoopies snoepwinkel branding
Bakfiets NKVDL
homepage website MyVisstek
Reisgids Active on Holiday
Garage Kooistra website