Stages bij Yourdentity

Erkend
S-BB stagebedrijf

Maak het verschil Korte lijnen, dat is de kracht van Yourdentity, bureau voor grafische vormgeving en reclame in Huissen, tussen Arnhem en Nijmegen. Ons werk varieert van communicatieadvies tot realisatie van diverse middelen. Offline en online. Yourdentity is als praktijkopleider door S-BB erkend voor twee opleidingen binnen Media en Vormgeving. Derde- of (bij voorkeur) vierdejaars studenten ‘Allround Mediamaker’ en ‘Mediavormgever’ kunnen bij bij ons veel leren ter aanvulling op hun opleiding. Korte lijnen, dat is de kracht van Yourdentity, bureau voor grafische vormgeving en reclame. Bij Yourdentity krijg je een volwaardige werkplek tot je beschikking met een 24" iMac en een 2e scherm ernaast, een koptelefoon, tablet en heerlijke thee of koffie in overvloed. Vakinhoudelijke ervaring en visie deel ik al jaren met stagiairs, collega's en opdrachtgevers. Toen ik nog in loondienst werkte, maar ook nu bij Yourdentity. Daarnaast heb ik een groot netwerk opgebouwd binnen de 'grafische' wereld, zoals fotografen, drukkerijen, uitgeverijen, webdevelopers etc. Als het lukt regel ik een meeloopdag bij een drukkerij, gaan we naar een beurs, of kun je zelf een excursie regelen.

Op Stagemarkt staat meer informatie over de beschikbare stages. In februari 2022 zijn we weer opnieuw voor vier jaar erkend door het S-BB.

Bij Yourdentity hebben inmiddels al een heleboel stagiairs Mediavormgeving (BOL) hun kennis en vaardigheden kunnen bijschaven en opschroeven. Dat vinden we niet alleen noodzakelijk maar meestal ook heel leuk en gezellig.

Op dit moment is vierdejaars student Julia Hendriksen van het RijnIJssel College in Arnhem bezig met haar stage voor de MBO-4 opleiding 'Mediavormgeving'. Deze periode duurt ongeveer 4 maanden. Hieronder stelt Julia zich even voor en geeft zij aan wat haar motivatie is om bij Yourdentity stage te lopen.

Stagiair mediavormgeving Julia

Mijn naam is Julia Hendriksen, ik ben 20 jaar oud en woon in Huissen. Ik zit in het 4de jaar van de opleiding mediavormgeving in Arnhem. Mijn vormgevingpassie ligt bij animatie, fotografie en grafisch. Daarom denk ik dat ik een leuke en leerzame tijd ga hebben bij Yourdentity.

Cases
Bakfiets NKVDL
homepage website MyVisstek
Reisgids Active on Holiday
Logo voor coak - concrete oak crafts
Lydia Lingerie Advies