Stages

Erkend
S-BB stagebedrijf

Yourdentity is als praktijkopleider door S-BB erkend voor twee opleidingen binnen Media en Vormgeving. Derde- of (bij voorkeur) vierdejaars studenten ‘Allround Mediamaker’ en ‘Mediavormgever’ kunnen bij Yourdentity veel leren ter aanvulling op hun opleiding.

Op Stagemarkt staat meer informatie over de beschikbare stages. In februari 2022 zijn we weer opnieuw voor vier jaar erkend door het S-BB.

Op dit moment is derdejaars student Shanty Martina van RijnIJssel Arnhem bezig met haar stage. Deze periode duurt ongeveer 4 maanden. Hieronder stelt Shanty zich even voor en geeft ze aan wat haar motivatie is om bij Yourdentity stage te lopen…

Stagiare mediavormgeving Shanty

Mijn naam is Shanty Martina en ik ben 18 jaar oud. Op het RijnIJssel volg ik de opleiding Mediavormgeving, daar zit ik in het 3e leerjaar. Van augustus 2022 tot en met februari 2023 ga ik in totaal 760 uur stagelopen bij Yourdentity.

De komende maanden wil ik graag aan de slag gaan met grafische vormgeving. Ook wil ik meer te weten komen over conceptontwikkeling en hoe dat in de praktijk gaat. Ik hoop een fijne en leerzame tijd te hebben bij Yourdentity.

Cases
Snoopies snoepwinkel branding
Bakfiets NKVDL
homepage website MyVisstek
Reisgids Active on Holiday
Garage Kooistra website