Stages

Erkend
S-BB stagebedrijf

Yourdentity is als praktijkopleider door S-BB erkend voor twee opleidingen binnen Media en Vormgeving. Derde- of (bij voorkeur) vierdejaars studenten ‘Allround Mediamaker’ en ‘Mediavormgever’ kunnen bij Yourdentity veel leren ter aanvulling op hun opleiding.

Op Stagemarkt staat meer informatie over de beschikbare stages. In februari 2022 zijn we weer opnieuw voor vier jaar erkend door het S-BB.

Op dit moment is vierdejaars student Demi Barmentloo van RijnIJssel Arnhem bezig met haar afstudeerstage. Deze periode duurt ongeveer 4 maanden. Hieronder stelt Demi zich even voor en geeft ze aan wat haar motivatie is om bij Yourdentity stage te lopen…

Stagiare mediavormgeving Demi

Mijn naam is Demi Barmentloo en ik ben 20 jaar. Ik volg de opleiding mediavormgeving mbo4 op het RijnIJssel in Arnhem. Ik zit nu in het 4e leerjaar en moet 684 uur stagelopen. Ik heb van 14 februari tot officieel 22 juni 2022 de tijd om deze stage te voltooien. Daarna ben ik klaar met de opleiding.

Yourdentity is mij meerdere malen aangeraden en ik hoop dat ik de komende maanden nog veel kan leren. Waar ik vooral mee aan de slag wil is grafische vormgeving. Dat kan binnen verschillende disciplines, maar ik hoop me vooral te kunnen ontwikkelen op het gebied van conceptontwikkeling en de juiste technische uitvoering om tot een mooi product te komen.

Cases
Snoopies snoepwinkel branding
Bakfiets NKVDL
homepage website MyVisstek
Reisgids Active on Holiday
Garage Kooistra website