Stages bij Yourdentity

Erkend
S-BB stagebedrijf

Korte lijnen, dat is de kracht van Yourdentity, bureau voor grafische vormgeving en reclame in Huissen, tussen Arnhem en Nijmegen. Ons werk varieert van communicatieadvies tot realisatie van diverse middelen. Offline en online. Yourdentity is als praktijkopleider door S-BB erkend voor twee opleidingen binnen Media en Vormgeving. Derde- of (bij voorkeur) vierdejaars studenten ‘Allround Mediamaker’ en ‘Mediavormgever’ kunnen bij bij ons veel leren ter aanvulling op hun opleiding. Bij Yourdentity krijg je een volwaardige werkplek tot je beschikking met een 24" iMac en een 2e scherm ernaast, een koptelefoon, tablet en heerlijke thee of koffie in overvloed. Vakinhoudelijke ervaring en visie deel ik al jaren met stagiairs, collega's en opdrachtgevers. Toen ik nog in loondienst werkte, maar ook nu bij Yourdentity. Daarnaast heb ik een groot netwerk opgebouwd binnen de 'grafische' wereld, zoals fotografen, drukkerijen, uitgeverijen, webdevelopers etc. Als het lukt regel ik een meeloopdag bij een drukkerij, gaan we naar een beurs, of kun je zelf een excursie regelen.

Op Stagemarkt staat meer informatie over de beschikbare stages. In februari 2022 zijn we weer opnieuw voor vier jaar erkend door het S-BB.

Wij zijn ervan overtuigd dat elke student na de stage weer een flink stuk beter is voorbereid op de praktijk. Wanneer je kijkt naar hoe de gemiddelde stagiair binnenkomt en hoe deze na een maand of vijf weer vertrekt kunnen de meesten volmondig beamen dat zij bij ons veel geleerd hebben. Niet zozeer op het gebied van techniek, want ik geef geen cursus Adobe XD of Photoshop. Dat leer je op school en daar leren wij in het beste geval zelfs van. Nee, wij geven de context. Wanneer gebruik je wat en waarom. Lukt het niet dan kijk je even een tutorial of leg ik het uit als ik het weet. Deze zelfsturende en onderzoekende aanpak blijkt in de praktijk goed te werken.

Bij Yourdentity hebben inmiddels al een heleboel stagiairs Mediavormgeving (BOL) hun kennis en vaardigheden kunnen bijschaven en opschroeven. Dat vinden we niet alleen noodzakelijk maar meestal ook heel leuk en gezellig. We leggen de nadruk niet op het leren werken met de software (dat komt wel) maar vooral op werkwijze tijdens de verschillende processen. Een advertentie opmaken is nou eenmaal wat anders dan een nieuw logo ontwikkelen. Ook een project met animatie en/of videobewerking kan maar zo op de planning staan. Dat mag jij dan oppakken...

Dus, ben je 3e of 4e jaars student Allround Mediamaker of Mediavormgeving en zoek je een leerzame en afwisselende stage in de regio Arnhem/Nijmegen? Lijkt het je leuk om veel te leren, maar ook bij te dragen aan veel van onze werkzaamheden? Stuur dan even een berichtje naar Ernst Staal via mail of bel 026 3010110 voor meer informatie.

Ben jij onze volgende stagiair(e)?
Cases
Bakfiets NKVDL
homepage website MyVisstek
Reisgids Active on Holiday
Logo voor coak - concrete oak crafts
Lydia Lingerie Advies