Stages

Erkend
S-BB stagebedrijf

Yourdentity is als praktijkopleider door S-BB erkend voor twee opleidingen binnen Media en Vormgeving. Derde- of (bij voorkeur) vierdejaars studenten ‘Allround Mediamaker’ en ‘Mediavormgever’ kunnen bij bij ons veel leren ter aanvulling op hun opleiding. Korte lijnen, dat is de kracht van Yourdentity, bureau voor grafische vormgeving en reclame in Arnhem.

Op Stagemarkt staat meer informatie over de beschikbare stages. In februari 2022 zijn we weer opnieuw voor vier jaar erkend door het S-BB.

Op dit moment is vierdejaars student Jort Schepers van het Astrum College in Velp bezig met zijn stage voor de MBO-4 opleiding 'Mediavormgeving'. Deze periode duurt ongeveer 5 maanden. Hieronder stelt Jort zich even voor en geeft hij aan wat zijn motivatie is om bij Yourdentity stage te lopen.

Stagiair mediavormgeving Jort

Mijn naam is Jort Schepers, 23 jaar oud en wonend in Angeren. Ik studeer in Velp in mijn vierde jaar mediavormgeving. Mijn passie voor vormgeven ligt bij fotograferen en grafisch ontwerpen. Daarnaast ben ik altijd in voor een nieuwe uitdaging in de ‘mediavormgeef’-wereld.

Bij Yourdentity denk ik dat ik die uitdagingen aan kan gaan door de diverse werkzaamheden die hier klaarliggen binnen het vakgebied.

Ik kijk uit naar dit aankomende creatieve half jaar!

Cases
Snoopies snoepwinkel branding
Bakfiets NKVDL
homepage website MyVisstek
Reisgids Active on Holiday
Garage Kooistra website