Samenwerking

Vaste partners om me heen

Al vanaf dag een ben ik me ervan bewust dat de kwaliteit die ik wil leveren ook afhangt van de partners met wie ik samenwerk. Of het nou gaat om tekst, om foto’s of om techniek en strategie voor websites, het moet gewoon goed zijn. En wat goed is kun je op verschillende manieren invullen. Het budget van een opdrachtgever kan medebepalend zijn voor het eindresultaat, maar ondanks dat streven we altijd naar topkwaliteit.

Daarom is het fijn dat ik kan terugvallen op mensen om me heen die dingen kunnen die ik zelf niet kan. Tuurlijk maak ik wel eens een foto, schrijf ik wel eens een stukje tekst of pas ik wat aan op een website, maar ik ben daarin niet gespecialiseerd. Mijn kracht ligt meer op het strategische, verbindende en creatieve vlak. Meedenken met de opdrachtgever en dat vertalen naar een optimale invulling. Voor welk vraagstuk dan ook. Hierbij zoek ik de juiste mensen uit om samen de projecten op te pakken.

Uit ervaring kan ik zeggen dat mijn opdrachtgevers het vaak als positief ervaren dat ik de coördinerende rol op me neem. Indien nodig zal er rechtstreeks contact zijn, voor een interview of technische ondersteuning maar verder regel ik alles. Hierdoor heb ik altijd zicht op de voortgang van projecten.

Hieronder komen een aantal partners aan het woord waar ik veel mee samenwerk:

Een van de partners is Marcel Hekkert. Voormalig collega en zelfstandig ondernemer met Nieuwe Pixels, niet zomaar een internetbureau! Marcel haakt aan bij vrijwel alle ‘online’ projecten, voor strategie en techniek. Wat me aanspreekt bij Marcel is dat hij altijd nadenkt over de toekomst. Vanuit de gedachte dat een klant het liefst jaren vooruit kan met wat we voor hem ontwikkelen. We kiezen steeds vaker voor slimme en doelgroepgerichte oplossingen. Hierbij verwerken we data zo dat we er op verschillende plekken flexibel mee kunnen omgaan.

logo Nieuwe Pixels
Marcel over onze samenwerking: Ernst en ik kennen werkten al samen in een vorige betrekking. Daar deelden we al ideeën en inzichten met elkaar. Nu beiden als zelfstandig ondernemer weten we elkaar ook prima te vinden, te motiveren en met passende oplossingen te komen voor klanten.

Daarnaast heb ik het geluk om met meerdere tekstschrijvers te kunnen werken. Cilla Schot bijvoorbeeld, heb ik leren kennen via het Broodfonds De Posbank. Cilla is in eerste instantie aangehaakt voor de social media en de website van een van onze klanten. Met haar ervaring als tekstschrijver, webredacteur en schrijfcoach levert ze de gewenste invulling waar nodig. Hiermee profiteren we van haar proactieve werkwijze. Ze heeft zelfs nog tijd gevonden om ook in het onderwijs een steentje bij te dragen als docent.

logo Cilla Schot
Cilla over onze samenwerking: Samenwerken met Ernst is gezellig. Hij denkt met klanten mee en het liefst nog een paar stappen vooruit. Hij deelt graag zijn kennis, komt snel in actie en kan goed het overzicht houden. Hij toont niet alleen interesse op zakelijk gebied, want Ernst vraagt altijd even hoe het met je gaat.

Ben je
nieuwsgierig
geworden?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje of bel ons direct: 026 - 3010110. Wij maken graag kennis met je!