Blog

Yourblog

Hieronder staat een overzicht van al onze blogberichten. Gebruik de optie filtering om een blog te vinden die aansluit bij je interesse.

Yourdentity als leerbedrijf

Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het eerst een stagiair mocht begeleiden. Dat is misschien wel 10 jaar geleden. Soms eentje en af en toe zelf twee per half jaar. Destijds voornamelijk van het Grafisch Lyceum maar tegenwoordig ook van een ROC en andere MBO-opleidingen in de regio.

Q&A met klanten
Rondje 'vraag en antwoord' met twee klanten

Sommige opdrachtgevers zijn te leuk om niks mee te doen. Dat klinkt misschien raar, maar wat ik bedoel is dat het zinvol kan zijn feedback te vragen aan een opdrachtgever waar je veel mee samenwerkt.

Referentie Edwin Schollen
De Managing Director bij Active on Holiday over Yourdentity

We hebben een aantal relaties gevraagd om een referentie. Edwin Schollen, Managing Director bij Active on Holiday, was meteen enthousiast en stuurde enkele dagen later al een mailtje.

Referentieverhaal Yourdentity
Dominique van duidelijk in Tekst over mij en onze samenwerking

Deze mooie referentie heb ik ontvangen van Dominique van den Boogaard, Copywriter van Duidelijk in Tekst. Zij was een van de partijen met wie ik vanuit Yourdentity regelmatig heb samengewerkt voor projecten.

advies,creatie,realisatie
Onze werkwijze in drie fasen

Doorgaans kunnen we deze drie fasen onderscheiden als we voor een opdrachtgever aan het werk mogen: advies, creatie en realisatie...

Referentie
Een mooie mix van werkzaamheden

Als ik voor Yourdentity een elevator-pitch zou moeten houden staan hierin drie termen centraal: advies, creatie en realisatie. Als ontwerpbureau of reclamebureau kan ik met deze drie aspecten perfect toelichten wat we doen...

Yourdentity geeft vorm aan zaken.

Ben je
Nieuwsgierig
Geworden?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje of bel ons direct: 026 - 3010110. Wij maken graag kennis met je!