Over Mij

Hé hallo!

Als oprichter van Yourdentity geef ik, Ernst Staal, vorm aan zaken. Nadat ik in 1997 aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam ben afgestudeerd als grafisch ontwerper ben ik eigenlijk altijd bij commerciële ontwerp- of reclamebureaus aan het werk geweest.

Ernst Staal - YourdentityIk heb de opkomst van de digitale camera en de mobiele telefoon meegemaakt, digitale en online drukkerijen zien opkomen en ik heb gezien hoe sociale media deel van ons leven werd. Allemaal ontwikkelingen waar ik nu nog steeds mee te maken heb. De ruime ervaring die ik heb opgebouwd neem ik mee. Ik luister, spar en adviseer, stuur projecten aan en zorg ervoor dat deze naar wens worden uitgevoerd. Offline en online. In die rol voel ik me goed en lever ik dagelijks waarde voor klanten.

Sinds 2017 run ik mijn eigen reclamebureau; Yourdentity. Dat doe ik meestal samen met een of twee stagiairs vanuit mijn kantoor in Huissen in het bedrijfsverzamelgebouw Quadrant A15. Hier is het parkeren gratis en is de koffie echt prima.

Ik werk voor klanten binnen de zorg, detachering, bouw en industrie, mkb, het notariaat, training en coaching, juridisch advies, sport en welzijn, administratie, kunst, makelaars en rentmeesters en reizen (o.a. riviercruises).

Naast het commerciële werk zet ik me lokaal in voor de jaarlijkse Kinder Speelweek Elst. Daarnaast sponsor en verzorg ik al een aantal jaren de opmaak van het digitale clubblad van SC Elistha.

Als ik vrij ben betrap ik mezelf er regelmatig op dat ik dan gewoon nog ‘aan’ sta. Inspiratie en goede ideeën komen blijkbaar niet altijd tijdens kantooruren. Dit gebeurt ook langs het voetbalveld bij een van mijn kinderen, in de rij bij de kassa, tijdens het NETFLIXEN of waar dan ook.

Wil je eens kennismaken? Nodig me dan uit voor een kop zwarte koffie met een goed gesprek of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Cases
Bakfiets NKVDL
homepage website MyVisstek
Reisgids Active on Holiday
Logo voor coak - concrete oak crafts
Lydia Lingerie Advies