Partner
bij Startup
Nijmegen

Spreekuur met startende ondernemers

Op de vraag of ik partner wilde worden heb ik niet lang hoeven nadenken. Er is niets leukers dan starters helpen bij de ontwikkeling van hun bedrijf, bij het vinden en uitrollen van hun identiteit! Het werd nog leuker (en concreet) toen, kort na mijn bevestiging voor deelname als partner, mijn eerste ‘blok’ met drie spreekuren, welke ik eens per maand beschikbaar stel, in no time was volgeboekt.

De vervolggesprekken waren zeer divers. Soms live, soms online. Soms werd er last minute afgezegd maar meteen ook geschakeld en een invaller geregeld. In een enkel geval hebben we in Huissen bij ons op kantoor afgesproken. Ook goed.

Ik kan niet anders zeggen dat ik er hoofdzakelijk een goed gevoel aan heb overgehouden. Dat er vanwege corona tijd voor was en we het op deze manier hebben kunnen invullen is een positieve bijkomstigheid. Inmiddels loopt onze agenda weer vol en dus tijd voor andere prioriteiten.

Kortom, we hebben goed gesprekken gehad met (startende) collega-ondernemers en zijn erg benieuwd hoe zij hun bedrijf verder gaan vormgeven.

Lees je dit als ondernemer in de regio Nijmegen en lijkt het je interessant om als Partner aan te sluiten bij StartUp Nijmegen? Bekijk dan even de website via onderstaande link.

Bekijk partnerpagina

Ben je
Nieuwschierig
Geworden?